top of page
conventie
Ontmoetingsbijeenkomst Missionaire groepen bisdom Roermond

De Diocesane Missieraad nodigt alle missionaire groepen in het bisdom Roermond uit voor een samenkomst. Onderlinge ontmoeting, uitwisseling van gedachten en het bevorderen van ideeën staan daarbij centraal.

Missionaire groepen staan niet op zichzelf maar maken deel uit van een breder geheel. Ze mogen met elkaar het geloof delen, instaan voor elkaar, van elkaar leren en elkaar inspireren. Helaas is echter een tendens te zien van een afname van missionaire vrijwilligers, waardoor een ontmoeting of samenwerking moeilijk te realiseren is. Deze ontmoetingsdag hoopt nieuwe inspiratie te geven.

 

De samenkomst vindt plaats op maandag 26 september van 19.30 uur tot 21.30 uur in MFC ’t Paradies, Munsterstraat 61 in Roermond.

 

Deze avond is bedoeld voor iedereen die een hart heeft voor de missie. Om het meer concreet te maken: missionaire groepen, pastoraal benoemden en geïnteresseerden binnen het bisdom Roermond. Een programma en mogelijkheid tot aanmelding voor deze avond zullen begin september op onze website www.missiebureau.nl te vinden zijn

Dak op de kerk

Malawi

image00001 (1).jpeg

Aartsbisschop Msusa

Malawi

image00001 (5).jpeg

Zr. Christianne Gadiot

Peru

bottom of page