Laat na via een testament

Wilt u ook als u er niet meer bent een zichtbaar verschil blijven maken in het leven van anderen, dan kunt u het Missiebureau opnemen in uw testament. Naast familie en andere dierbaren kunt u ook goede doelen opnemen in uw testament. U legt in het testament vast wie wat ontvangt. Dat kan een vast bedrag zijn, maar ook een percentage van uw vermogen, of zelfs goederen. 

 

Het Missiebureau is een ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat u vrij van erfbelasting kunt nalaten. Daardoor komt uw bijdrage volledig ten goede aan mensen in missielanden. Juist in de toekomst zullen we uw hulp hard nodig hebben!

Wilt u weten welk verschil uw nalatenschap kan maken ? Heeft u vragen over het opnemen van het Missiebureau in uw testament, of wilt u hierover geheel vrijblijvend van gedachten wisselen? U bent van harte welkom op het Missiebureau, maar een gesprek bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Wij nemen graag de tijd om met u over uw wensen te praten. Belangrijk is dat u zich prettig voelt bij uw keuzes en er volledig achter staat.’ Neem contact met ons op via telefoonnummer 0475-386 880.

Indien u het Missiebureau in uw testament wilt benoemen, kunt u de volgende gegevens gebruiken:  

De Kerkelijke Stichting Missiebureau Bisdom Roermond is gevestigd op de Swalmerstraat 100, 6041 CZ in Roermond, Wij zijn ingeschreven bij de KVK onder nummer 74914545.