top of page
la-pena-parroquiajpg-2_1024_edited.jpg
Dankwoord uit Colombia

Dankwoord uit Colombia voor de hulp van de parochies Roermond Noord-Oost.

 

Fr. Juan Rafael Rueda Carvajal uit de Parroquia Nuestra Señora de La Peña in Bogota:

Een hartelijke groet aan alle broeders en zusters van de parochies van Roermond Noord-Oost in Nederland. Ik ben Pastoor Juan Rafael uit Bogotá. Ik wilde jullie het goede nieuws verstellen dat ik de hulp heb ontvangen die jullie in de parochies vorig jaar met de Vastenactie hebben ingezameld. Jullie hulp kwam op het beste moment vanwege alle moeilijkheden die wij in de hele wereld beleven door de pandemie. Ik heb het ontvangen als een cadeau van God, als een gebaar van liefde van Hem, zoals Hij dat altijd doet. Jullie donatie kwam op het beste moment omdat wij, eerlijk gezegd, geen middelen meer hadden voor het dagelijks elven. Daarom is dit een gave van God en wij zullen het op de beste manier besteden voor het openhouden van de parochie.

Ik ben heel erg blij met jullie hulp en ik ben dankbaar aan God voor zijn liefde en hulp, en ook om te kunnen ervaren dat de Kerk universeel is. Dank voor jullie steun voor mij als missionair priester in Colombia in deze moeilijke wijken opdat de aanwezigheid van de priester in de gemeenschap gegarandeerd blijft.

Ik ben dankbaar om jullie te kunnen groeten via deze video nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp en wij bidden voor jullie.

Fr. Juan.JPG
bottom of page