top of page
2D6CE6FA-7CA5-4D5E-9035-8CB0E4227218.jpeg
Uitnodiging benefietconcert voor de slachtoffers aardbevingen Turkije en Syrië

De kinderen van Kinderkoor " The Voices of Kids" hebben het initiatief genomen om een actie op te zetten waarvan de gelden ten goede komen voor de slachtoffers van de aardbeving en Turkije en Syrië.
 
Naast zang en muziek is het kinderkoor, uit de parochie Overhoven, sterk maatschappelijk georiënteerd en afgelopen week hebben de kinderen van het koor gebrainstormd welke acties ze willen opzetten.
 
Op zaterdag 4 maart om 16.00 uur vindt er een benefietconcert plaats in de parochiekerk H. Hart te Overhoven, Geldersestraat 37 Sittard. Uiteraard zal het kinderkoor zelf liedjes zingen, maar daarnaast zal het Dameskoor Cantate en delegatie van een Arabisch koor een aantal liederen zingen en zullen verschillende orgelleerlingen van het koor het orgel bespelen. De tekstengroep van de parochie zorgt voor toepasselijke gedichten en teksten.

Het is een benefietconcert waarvoor de kinderen van het koor u van harte uitnodigen!

Zie de uitnodiging in de bijlage!
 
Wij, de kinderen van het koor, hopen u te mogen ontvangen!

 

Na afloop zijn er hapjes en drankjes te koop en is er een marktje! Alle opbrengsten zijn bestemd voor de slachtoffers in de getroffen gebieden via Missiebureau Roermond.

 

Van harte uitgenodigd op zaterdag 4 maart om 16.00 uur!
 
Namens de Kinderen van

Kinderkoor The Voices of Kids

 

White Minimalist Line Doodles Creative Page Border.jpg

de eerste voedselpakketten worden klaargemaakt

bottom of page