top of page
2019-12-06 Eerste steenlegging_edited.jpg
Een hartverwarmende actie voor gehandicapte kinderen in India

 

 

Net voor de pandemie gingen Elly Schnackers en echtgenoot, Wiel Cuijpers, samen met kapelaan Rajan Arulraj, naar India. Samen legden ze daar de eerste steen voor een te bouwen verblijf voor gehandicapte kinderen. Terug in Nederland wil het echtpaar graag meer doen voor deze kinderen. Hun idee is hartverwarmend. De gehele opbrengst van hun geliefde Peugeot 205 komt ten goede aan deze kinderen.

 

Mevrouw Schnackers: 'Begin 1998 heb ik mijn Peugeot 205 gekocht. Hij is een van de laatste afleveringen. Met veel plezier heb ik 23 jaar in mijn autootje gereden en ik rij er nog altijd graag in. Hij rijdt nog goed. Ik heb hem nieuw gekocht en ben nog steeds de eerste eigenaar. Ik ben er ook met zorg mee om gegaan. Ik mag van mezelf zeggen dat ik goed rijd en wanneer ik thuis ben staat hij meestal in de garage. Hij zit nog goed in de lak en ik heb mijn best gedaan om hem ook zo goed mogelijk te onderhouden. In februari 2021 is hij APK goedgekeurd. Meestal heb ik er langere stukken mee gereden (gemiddeld 80 á 200 km retour reis). Alhoewel de laatste jaren minder vaak. In totaal heeft hij ruim 155.000 gereden. Dus hij kan er nog wat tegenaan.

 

Met de opbrengst van mijn auto wil ik graag dit project ondersteunen. Ik wil hem hiervoor inderdaad afstaan en de opbrengst “geheel en volledig” ten goede laten komen aan deze arme kinderen. Ik weet zeker dat er niets aan de strijkstok blijft hangen en rechtstreeks aan dit doel ten goede komt. Dus: Een auto waar de koper nog veel plezier mee mag beleven en de betreffende kinderen de benodigde zorg. Mijn garagebedrijf zal de kwaliteit van de auto ondersteunen. Bent u geïnteresseerd in deze auto en wilt u tegelijkertijd dit project ondersteunen? Hoe groter de opbrengst, hoe eerder aan deze kinderen de benodigde hulp geboden kan worden. Met liefdevolle dank!!!!!'. 

Heeft u interesse in deze auto? En wilt u deze hartverwarmende actie ondersteunen? Neem dan contact op met het Missiebureau via 

telefoon: 0475-386880 0f e-mail: info@missiebureau.nl

foto 2 peugeot 205_edited.jpg
bottom of page